Exclusieve badkamers

Waar de een houdt van een ingetogen badkamer, is de ander op zoek naar een unieke badkamer die je bij niemand anders terugvindt. Ben jij ook op zoek naar een unieke badkamer? Dan is een exclusieve badkamer waar je naar op zoek bent. Meer weten over deze badkamerstijl? Lees dan snel verder.

De kenmerken van een exclusieve badkamer

Het belangrijkste kenmerk van een exclusieve badkamer, is dat deze ruimte altijd uniek is. Bij Sani4All zijn al onze badkamers maatwerk, dus iedere badkamer is anders. Maar bij een exclusieve badkamer wordt vaak extra uitgepakt. De samenstelling van kleuren en materialen is vaak bijzonder en een tikje gewaagd. Hierdoor zul je een badkamer met eenzelfde stijl en uitstraling niet snel ergens anders terug zien komen.

Kleuren en materialen

Er zijn geen specifieke kleuren en materialen waarmee je gegarandeerd een exclusieve badkamer creëert. Het gaat voornamelijk om de combinaties ervan. Er zijn wel een aantal kleuren en materialen die vaker bij deze badkamerstijl voorkomen. Vaak bestaat de basis uit donkere of juiste lichte kleuren. Deze ruimtes zijn dus vaak of heel licht of vrij donker. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een wat opvallendere kleur als blauw, groen of roze. Dit wordt gecombineerd met materialen als marmerlook of massief hout.

Een exclusieve badkamer samenstellen

Hoe ga je dan te werk bij het samenstellen van een exclusieve badkamer? Bedenk eerst welke kleuren je graag terug zou willen laten komen in de badkamer. Aan de hand daarvan kun je de tegelcombinatie uit gaan zoeken, deze bepaald immers voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Als je voor donkere kleuren bent gegaan, kun je dit het beste combineren met licht sanitair. Anders kan de ruimte heel donker worden. Bij de keuze voor een lichte ruimte kun je kiezen voor zowel licht als donker sanitair, net wat jij mooi vindt. Als laatste zijn de kranen aan de beurt. Eigenlijk alle kleuren kranen passen wel bij een exclusieve badkamer. Bekijk wat je nog mist in de badkamer en pas daar de kleur op aan. Wil je graag meer inspiratie? Bekijk dan eens onze opgeleverde badkamers op www.sani4all.nl.

Direct de scherpste prijs

Of je nu voor een hele exclusieve badkamer gaat, of meer voor een basic ruimte kiest. Bij Sani4All bieden we je altijd direct de scherpste prijs. Nadat je samen met een van onze adviseurs je badkamer hebt samengesteld, bieden we je een vrijblijvende offerte aan met daarin de scherpste prijs. Geen gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes, maar eerlijkheid en transparantie. We vinden het belangrijk dat je volledig achter je keuzes staat, daarom bieden we je ook voldoende bedenktijd aan. Bezoek snel een badkamerwinkel van Sani4All bij jou in de buurt.

Barstadstuin
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart